Merkintä expertit 

Käyttämämme painotekniikat

Painotuotteet laadukkailla tekniikoilla

Monipuoliset painotuotteet Salossa tekee Merkintä expertit Oy!
Tarjoamme monipuoliset painotuotteet lähes mihin tahansa tarpeisiin. Tarjoamme valmiiden tuotteiden lisäksi painatusta myös asiakkaan omiin materiaaleihin, sekä täysin räätälöityjä painotöitä toiveiden mukaisesti. Toimitamme painotuotteita valtakunnallisesti.

Tarjolla laaja valikoima erilaisia mainostuotteita. Tutustu mahdollisuuksiin lisää täällä »

Ota yhteyttä »

Silkkipaino

Silkkipainolla voimme painaa esimerkiksi logoja ja tekstiä lähes kaikkiin pintoihin: muoviin, metalliin, lasiin, puuhun, lisäksi myös akryyli- ja polypropeenilevyihin. Silkkipainolla onnistuvat siis haastavatkin erikoispainatukset. Toisin kuin monilla muilla painomenetelmillä, silkkipainolla saadaan paksuja ja peittäviä väripintoja lähes kaikille materiaaleille aina kankaasta puuhun ja metalliin. Menetelmä mahdollistaa niin suuret väripinnat kuin pienet yksityiskohdatkin, ja lopputulos on kestävä.

Silkkipainon juuret ulottuvat tuhansien vuosien taakse Kiinaan. Silkkipaino on edelleen lyömätön painotekniikka yksivärisiin painatuksiin ja suuriin määriin.

Ota yhteyttä

Digipaino

Digipainolla toteutamme painatuksen joko värillisenä tai mustavalkoisena. Etuina perinteiseen offsetpainoon on ennen kaikkea hinta sekä nopeus erityisesti pienillä painosmäärillä. Suurempiakin määriä painettaessa pystymme tarjoamaan offsetpainoja paremman joustavuuden työn suhteen.

Digipainolla eli digitulostuksella pystytään tekemään kätevästi esimerkiksi tarrat, siirtokuvat, julisteet ja erilaiset kampanjatuotteet.

Ota yhteyttä »

Tampopaino

Tampopaino toimii saman kaltaisella mekanismilla kuin silkkipaino, mutta tampopainoa voidaan käyttää sellaisiin kohteisiin, joihin silkkipainotekniikka ei ole sopiva. Tampopainatusta voidaan tehdä haastavillekin pinnoille, kuten kulmikkaille, moniulotteisille, kuperille tai hyvin pienille pinnoille.

Tampopainatus tehdään metallipintaan johon esimerkiksi logo tai teksti syövytetään. Tekniikka on nopea ja lopputuloksena on erittäin tarkka painojälki.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Yhteystiedot